tiistai 26. maaliskuuta 2024

Kevään aikatauluja

Lumi on vielä osittain maassa, mutta ajatukset ovat jo puutarhaviljelyssä. Taimia on innokkaimmat alkaneet kasvattaa jo useampi viikko sitten, mutta hyvin ehtii mukaan myöhemminkin. Nyt on hyvä aika tehdä suunnitelmia omalle palstalle. 


Kokoonnumme Olokololla lauantaina 13.4.2024 klo 12-14. Tarkoitus on tavata, jutella, vaihtaa taimia ja pohtia yhteisiä asioita. Toivolansaaren palstapuutarhan viljelijöiden toivotaan vahvistavan jatkamisensa tuossa tilaisuudessa, tai sen, jos haluaa luopua palstastaan. Moni onkin jo ilmoittanut jatkoaikeistaan, mutta tämä ihan muistutuksena asiasta. Uusia kyselyitä vapautuvista palstoista otetaan vastaan, ja seuraavalla viikolla on tuttuun tapaan kirjastossa ilmoittautumislaatikko, jos palstoja on vapaana. 


Arvonta uusista ja vapaista palstoista järjestetään Toivolansaaressa palsta-alueella lauantaina 27.5.2024 klo 13:00. Arvonta ei vaadi paikallaoloa, eikä se vaikuta arvonnan lopputulokseen. 


Olemme mukana Avoimet Puutarhat -tapahtumassa, mikä on tänä vuonna sunnuntaina 16.6.2024 klo 12-17 Toivolansaaren palstapuutarhassa. Toivon mahdollisimman monen viljelijämme olevan paikalla esittelemässä omia viljelmiään, mutta mikään pakko ei ole. Järjestämme tapahtuman yhteydessä työpajan paikallisten yhdistysten kanssa, missä tehdään kukkaseppeleitä, sidotaan kukkakimppuja ja tutkitaan kasveja ja ötököitä. Samalla voi pohtia kasvun ja viljelyn olemusta, joten tapahtuma sopii myös kaikille puutarhafilosofeille. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Ei kommentteja:

Kevään aikatauluja

Lumi on vielä osittain maassa, mutta ajatukset ovat jo puutarhaviljelyssä. Taimia on innokkaimmat alkaneet kasvattaa jo useampi viikko sitte...