maanantai 9. toukokuuta 2022

Palstojen haku on alkanut!

Palstapuutarhan palstat ovat haettavissa tänä kevään. Jokainen palstan vuokraaja liittyy samalla Toivolansaaren Palstapuutarha -yhdistyksen jäseneksi. Tämä vuosi on kokeiluvuosi, joten palstat ovat yksivuotisia. Niiden koko on joko yksi aari (100 m2) tai puoli aaria (50 m2)

Hakulomakkeita on saatavilla Ikaalisten Kaupunginkirjastosta ja se on ladattavissa tältä blogisivulta toukokuun ajan. Voit kysellä lomaketta myös Ikaalisten Kaupunginpuutarhurilta Kauri Kalliolta.

Hakulomakkeet tulee palauttaa joko kirjaston palautuslaatikkoon tai sähköpostin liitteenä osoitteeseen toivolansaaren@gmail.com 25.5. mennessä.

Jäsenmaksu on 10 euroa per vuosi ja palstojen hinnat per vuosi 20 euroa yhden aarin palsta ja 15 euroa puolen aarin palsta. Yhdistyksen säännöt ja viljelyohjeet ovat nähtävillä yllä mainituilla sivuilla sekä saatavilla myös sähköpostiin pyydettäessä.

Palstat arvotaan 27.5.2022 Palstapuutarhan alueella klo 12.00. Laita viestiä sähköpostiin, jos et pääse paikalle arvontatilaisuuteen. Läsnäolo ei kuitenkaan muuta arvonnan tulosta.

Hae lomake täältä

Ei kommentteja:

Kevään aikatauluja

Lumi on vielä osittain maassa, mutta ajatukset ovat jo puutarhaviljelyssä. Taimia on innokkaimmat alkaneet kasvattaa jo useampi viikko sitte...