torstai 30. maaliskuuta 2023

Toivolansaaren Palstapuutarha jatkuu neljä vuotta

Ikaalisten kaupunginpuutarhuri Kauri Kallio tiedotti tekemästään viranhaltijapäätöksestä jo jokin aika sitten. Nyt vasta muistin tästä ilosanomasta laittaa tietoa tänne blogiin: Toivolansaaren Palstapuutarhan vuokrasopimusta Toivolansaaressa jatketaan neljällä vuodella eli varmistui viljelypaikka vuosiksi 2023-2026 kesän loppuun asti. Kiitos, Kauri!  

Olemme saaneet puskaradion ja viestien kautta tietoa jo useista uusista viljelyhalukkaista henkilöistä. Aivan mahtavaa! Jokaista tarvitaan ja halukkaat otetaan riemuiten mukaan iloiseen joukkoomme! Tiedotamme uusien palstojen arvonnasta huhti-toukokuun aikana paremmin. 

Ikaalisten kansalaisopistossa on Kotitarveviljelyn kurssi - suunnitelmasta kasvimaaksi. Kurssilla on vielä tilaa. Kurssiaika on 1.4.2023-16.4.2023 la 10-14 ja su 10-14 (yhteensä 16 h). Opettajana kurssilla on Minnatuulia Mäkelä ja paikkana on Valkean ruusun koulu. Ilmoittautumiset opistopalveluiden kautta. Kurssimaksu on 30 €. 

Nyt sormia taimimultaan ja esikasvattamaan tulevalle kesälle herkkuja ja silmänruokaa. Kunhan yöpakkaset väistyvät ja lumi sulaa, niin päästään kuopsuttamaan Toivolansaaren multaa ja siistimään siellä paikkoja talven jäljiltä tulevaa kesää ja viljelykautta varten. Hip hei ja iloisia ulkoilukelejä itse kullekin! 

Ei kommentteja:

Kevään aikatauluja

Lumi on vielä osittain maassa, mutta ajatukset ovat jo puutarhaviljelyssä. Taimia on innokkaimmat alkaneet kasvattaa jo useampi viikko sitte...