torstai 13. huhtikuuta 2023

Toivolansaaren palstapuutarhan uusien viljelijöiden ilmoittautuminen

Tänäkin vuonna uudet viljelyhalukkaat henkilöt, yhteisöt tai perheet voivat jättää oman ilmoittautumislomakkeen Ikaalisten kirjastossa olevaan laatikkoon ja kertoa siinä haluaako puolen aarin vaiko aarin kokoisen palstan. Kirjastossa ilmoittautumislaatikko on 14.4. - 5.5.2023 välisen ajan. Ilmoittautumislomakkeita on saatavissa kirjastosta. Vaihtoehtoisesti ilmoittautua voi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Toivolansaaren@gmail.com ja tämäkin ilmoittautuminen tulee olla perillä 5.5.2023 mennessä. Uudet palstat arvotaan lauantaina 6.5.2023 klo 12. Palstojen arvonta ei edellytä paikallaoloa ja se ei vaikuta arvonnan tulokseen. 

Palstojen hinnat ovat samat kuin viime vuonna eli puolen aarin (5 m x 10 m) palsta on 15 euroa kesältä ja aarin palsta on 20 euroa (10 m x 10 m). Lisäksi yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa per palsta. 

Olemme saaneet jo useita uusia ilmoittautumisia viime joulusta alkaen ja kyselemme vielä vahvistuksen näiltä aikaisemmin ilmoittautuneilta. 

Viime vuoden viljelijöiden palstat ovat siis yhä paikoillaan ja he saavat jatkaa samoilla paikoilla, mutta jos joku viime vuoden viljelijä haluaa vaihtaa palstaa, niin voi osallistua palsta-arvontaan. Joudumme tekemään pieniä viilauksia palstoihin kun oikaisemme käytävälinjauksia, mutta toivottavasti tästä aiheutuva mielipaha tulee unohtumaan valkovuokkojen kukinnan myötä. Ja nyt ei muuta kuin lumen sulamisen myötä viljelysuunnitelmia tekemään ja siemenpusseja järjestelemään! 

Ei kommentteja:

Kevään aikatauluja

Lumi on vielä osittain maassa, mutta ajatukset ovat jo puutarhaviljelyssä. Taimia on innokkaimmat alkaneet kasvattaa jo useampi viikko sitte...